Secretariaat:

Jacob

Buijsman

Beste mensen,

Biljartvereniging Ens, gevestigd in dorpshuis Het Roefje is al vele jaren een actieve vereniging, waar met veel plezier de biljartsport beoefend wordt. Naast het actief beoefenen van de biljartsport is het ook een ruimte waar men in alle rust kan napraten onder het genot van een kop koffie een glas fris of iets anders.

Er spelen een aantal teams in de dag en avondcompetitie en er is op donderdagavond een actieve club mensen die een onderlinge competitie spelen. Dit blijft niet onopgemerkt, het ledenaantal is na een lichte daling door diverse omstandigheden weer mooi toegenomen tot het aantal van 40 leden en daar zijn wij ontzettend trots op.

Als u (nog) geen lid bent van onze vereniging en een keer kennis wilt maken met het biljarten, laat het weten. Kom langs, of bel met één van de bestuursleden voor informatie.

Jacob Buijsman

Voorzitter BV Ens