Secretariaat:

Home Het Bestuur Contact Email Gallerij Media Sponsoren

Van de Voorzitter…

De bestuursleden

Zaterdag 18 en 25 mei BVE Clubtoernooi.

Jacob

Buijsman

Johnny

de Waal

Alg. llid

Henk

Kuipers

Alg. lid

In 2012 is Biljartvereniging Ens in de huidige vorm opgericht. Met de nodige inzet van bestuur en zijn leden is er een mooie, frisse accommodatie ontstaan waar het goed toeven is.

Biljartvereniging Ens heeft 32 actieve leden die zowel recreatief als competatief met hun hobby bezig zijn. Er zijn twee teams in de dag competitie en twee teams in de avond competitie.

Daarnaast zijn er diverse leden in het land aan het toeren voor de persoonlijke competitie.

Naast het biljarten is onze accommodatie, waar drie wedstrijdtafels staan, een ruimte waar de spelers gezellig met elkaar na kunnen praten onder het genot van een drankje.

Helaas heeft de biljartsport een 'stoffig' imago, maar als men eenmaal kennis gemaakt heeft met deze sport, wordt het toch anders beleefd. Mede door de geweldige steun van de lokale ondernemers en ondernemers uit de regio is het mogelijk om 7 dagen in de week te kunnen biljarten voor nog geen

€ 0,36 per dag.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, of nog leuker, een keer te spelen, kom gewoon binnen en voel je welkom. Is deze drempel iets te hoog en wil je meer informatie? Kijk op onze website bij de contactpagina en neem contact op met een van de bestuursleden.

Ik zou het met name mooi vinden als er dames zijn die kennis willen maken met deze leuke sport.

Kom op dames, meld je aan.

Ervaar hoe leuk deze sport is!!!

Jacob Buijsman

Voorzitter BVEns